26/06/2007

For Your Eyes Truly at Q.Art Quartfestivalen

Our next upcoming event is to be part of the Q-Art programme at Quartfestivalen in Kristiansand.

Pressrelease (norwegian)

Fra pressemeldingen:
Q-ART er kunst-delen av Quartfestivalens program, og er i 2007 mer vital enn noen gang. Både på festivalområdet på Odderøya og i Kristiansand sentrum kan festivalgjengere få oppleve VJs, flyvende ting, flytende ting, grafitti, rockestjerner på uventede steder og utstillinger.

- Årets Q-Art er en munnfull for både de som elsker kunst og de som synes kunst og utstillinger er gørr. Opplevelsene man får denne sommeren strekker seg fra det groteske og absurde til det spektakulære. Også har vi sneket inn noen unike leksjoner i rockhistorie også, sier Q-ART ansvarlig Ulf André S Holbrook.

Kanskje det mest overraskende innslagene på kunstfronten på Odderøya foregår i Hallen. VJ-paret ForYourEyesTruly består av Tone Emblemsvåg og Ernst Føyn, og er i ferd med å etablere seg som Norges beste visuelle klubbkunstnere. De står for både kunst og dekor før, under og etter liveprogrammet.

- Vi lager visuals med en blanding av animasjoner, bildesekvenser og film som vi mikser live til musikken. Vi leker med rom og takhøyde og skaper og skaper en unik stemning ved å prosjektere gjennom gjennomsiktige materialer, forteller Emblemsvåg.

No comments: